Outdoor Eventing Westdorpe wordt mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen. Bent u geïnteresseerd in sponsoring, neem contact met ons op via: outdooreventingwestdorpe@gmail.com.

Danika
Elke dag zorgt DANIKA samen met honderden gemotiveerde medewerkers voor duizenden gezinnen in de Waas- en Denderstreek en zijn daarmee de grootste regionale speler. DANIKA biedt vanuit haar diverse regiokantoren momenteel zorg aan in de vorm van een poetsdienst, strijkdienst en zorgdienst, maar haar ongebreidelde ambitie reikt veel verder.
https://danika.nu

Lokerse Koudetechniek
Lokerse Koudetechniek adviseert, ontwerpt en installeert koel-, vries- en klimaatsystemen in allerlei branches in de koudetechniek.
https://lokersekoudetechniek.nl

RH Stables BV
Buiten-, binnenstallen, stapmolens, omheiningen, toebehoren, … RHstables zoekt de gepaste oplossing voor de paardenomgeving die jij nodig hebt. Ruime keuze uit verschillende uitvoeringen en maatwerk zorgen voor op maat gemaakte oplossingen. Door onze jarenlange expertise als stallenbouwer maar ook als pensionstalhouder zorgen wij als team voor het nodige vakmanschap en een deskundig advies.
https://rhstables.be

Yara Sluiskil
Yara biedt alle soorten kunstmest voor alle soorten gewassen voor de glastuinbouw, akkerbouw en melkveehouderij.
https://yara.nl

Dierenkliniek Axel
Centraal in Zeeuwsch-Vlaanderen ligt DIERENKLINIEK AXEL op de hoek van de Buitenweg en de Oude Spoorbaan te Axel. Met twee dierenartsen en drie assistentes doen we ons uiterste best om uw dier gezond te houden of -in het minder gunstige geval- weer beter te maken. Behalve de gewone inentingen doen we natuurlijk ook veel meer.
https://dierenkliniekaxel.nl

Notaris van Goethem
Notariskantoor Van Goethem is het kantoor van mr. C.C.L. (Cindy) van Goethem. Het kantoor streeft er naar om u onder meer van dienst te zijn als u een huis koopt, gaat samenwonen of trouwen, een bedrijf gaat starten, een erfenis of schenking ontvangt.
https://notarisvangoethem.nl

Dierenkliniek de Ark
Dierenkliniek de Ark is een modern uitgeruste dierenkliniek met een jong en enthousiast team. Naast de jaarlijkse gezondheidscontrole en het uitvoeren van routineoperaties zoals castratie en sterilisatie beschikking wij over een goed uitgerust laboratorium waar wij o.a. bloed-en urineonderzoeken uitvoeren, digitale röntgen en een echoapparaat waardoor we snel kunnen handelen als uw dier ziek blijkt te zijn.
https://dierenkliniekdeark.nl

Beumer Agro Service
Beumer Agro Service is een advies- en bemiddelingsbureau voor bedrijven in de primaire agrarische sector (landbouwers) en aan deze sector leverende of daarvan afnemende bedrijven. Het werkgebied is voor het agrarisch advies Zeeuws-Vlaanderen en de grensregio in België, voor begeleiding van voedselveiligheidssystemen Zuidwest-Nederland en voor bemiddeling heel Nederland.
http://beumeragroservice.nl

Donckers Gereedschappen
Uitstekende gereedschappen en een dito service. Door onze jarenlange ervaring en het constante opvolgen van nieuwigheden en ontwikkelingen kunnen wij u het beste aanbieden tegen de beste prijs. Intussen zijn we uitgegroeid tot een grote speler op de gereedschapsmarkt. Dat maakt ons slagvaardig naar onze leveranciers toe waar u als klant de vruchten van draagt.
https://donckersgereedschappen.be/nl

Paardentransport de Kok BV
Paardentransport de Kok BV verzorgt het transport van uw paard (en) of pony (‘s) naar vakantiebestemming, dierenarts, concours, of acute gevallen wanneer uw paard naar een dierenkliniek vervoerd moet worden 24/7 binnen de Benelux. Het bedrijf neemt daarbij alle zorg uit uw handen.
https://www.paardenslachthuis.nl/wagenpark/

Jeto Horse
Alles voor paard en ruiter!
https://jetohorsewebwinkel.nl

Stal XL, websites en meer voor hippische bedrijven
De hippische ICT en Media partners van maneges en stallen. Van ontwerp tot onderhoud en hosting van uw website heeft u 1 professionele partner die weet wat er in de hippische wereld leeft en speelt.
https://stalxl.nl

Wilt u ons ook sponsoren, neem dan contact met ons op via outdooreventingwestdorpe@gmail.com.