Outdoor Eventing Westdorpe wordt mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen. Bent u geïnteresseerd in sponsoring, neem contact met ons op via: outdooreventingwestdorpe@gmail.com.

EVS Infrabouw
Als familiebedrijf timmert EVS Infrabouw sinds 1985 aan de weg als totaalbouwer die infrastructurele bouwwerken realiseert. EVS Infrabouw is gespecialiseerd in rioolwerkzaamheden tot engineering en van lightrail werkzaamheden tot verhardingen. Wij bieden voor elk project een passende oplossing. 
https://evsbv.nl

Notaris van Goethem
Notariskantoor Van Goethem is het kantoor van mr. C.C.L. (Cindy) van Goethem. Het kantoor streeft er naar om u onder meer van dienst te zijn als u een huis koopt, gaat samenwonen of trouwen, een bedrijf gaat starten, een erfenis of schenking ontvangt.
https://notarisvangoethem.nl

Boerderijshop
De leverancier voor uw poorten, hekwerk tuinhout en weidebenodigdheden. Vanuit het Meetjesland (vlakbij de Nederlandse grens), bedienen we klanten uit heel Vlaanderen en Zeeland. In de loop der jaren is ons assortiment enorm uitgebreid voor zowel particulier gebruik (uw tuin, weide of oprit) als beroepsmatig gebruik (voor uw erf/weide en voor hoveniers en tuinaannemers).
https://boerderijshop.be

Yara Sluiskil
Yara biedt alle soorten kunstmest voor alle soorten gewassen voor de glastuinbouw, akkerbouw en melkveehouderij.
https://yara.nl

Dierenkliniek de Ark
Dierenkliniek de Ark is een modern uitgeruste dierenkliniek met een jong en enthousiast team. Naast de jaarlijkse gezondheidscontrole en het uitvoeren van routineoperaties zoals castratie en sterilisatie beschikking wij over een goed uitgerust laboratorium waar wij o.a. bloed-en urineonderzoeken uitvoeren, digitale röntgen en een echoapparaat waardoor we snel kunnen handelen als uw dier ziek blijkt te zijn.
https://dierenkliniekdeark.nl

Beumer Agro Service
Beumer Agro Service is een advies- en bemiddelingsbureau voor bedrijven in de primaire agrarische sector (landbouwers) en aan deze sector leverende of daarvan afnemende bedrijven. Het werkgebied is voor het agrarisch advies Zeeuws-Vlaanderen en de grensregio in België, voor begeleiding van voedselveiligheidssystemen Zuidwest-Nederland en voor bemiddeling heel Nederland.
http://beumeragroservice.nl

Donckers Gereedschappen
Uitstekende gereedschappen en een dito service. Door onze jarenlange ervaring en het constante opvolgen van nieuwigheden en ontwikkelingen kunnen wij u het beste aanbieden tegen de beste prijs. Intussen zijn we uitgegroeid tot een grote speler op de gereedschapsmarkt. Dat maakt ons slagvaardig naar onze leveranciers toe waar u als klant de vruchten van draagt.
https://donckersgereedschappen.be/nl

Paardentransport de Kok BV
Paardentransport de Kok BV verzorgt het transport van uw paard (en) of pony (‘s) naar vakantiebestemming, dierenarts, concours, of acute gevallen wanneer uw paard naar een dierenkliniek vervoerd moet worden 24/7 binnen de Benelux. Het bedrijf neemt daarbij alle zorg uit uw handen.
https://www.paardenslachthuis.nl/wagenpark/

Jeto Horse
Alles voor paard en ruiter!
https://jetohorsewebwinkel.nl

Stal XL, websites en meer voor hippische bedrijven
De hippische ICT en Media partners van maneges en stallen. Van ontwerp tot onderhoud en hosting van uw website heeft u 1 professionele partner die weet wat er in de hippische wereld leeft en speelt.
https://stalxl.nl

Wilt u ons ook sponsoren, neem dan contact met ons op via outdooreventingwestdorpe@gmail.com.